Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Tobias Johansson - 9 februari 2009 21:00

Se min andra blogg där speltipsen också kommer finnas. Den sidan kommer ha mer statistik bilket kommer göra den bättre i längden.

http://bettipset.blogspot.com/

Av Tobias Johansson - 9 februari 2009 12:40

Efter en helg med många goda spelobjket kommer som vanligt en måndag med sämre utbud. Har dock hittat, trots detta, en del spelvärda objekt. Kommer även idag börja skriva till hur många "units" jag satsar på varje spel. För att förenkla kommer jag börja med en "bank" på 100 units.

dagens speltips:

Balrog Ik - Storvreta IBK, 2:a, 2.15       7 Units
spelade emot storvreta i toppmötet med warberg härom veckan. då gick jag på torsk. Storvreta är ett lag med väldigt god form och med en tyckes stor motivation. Motivation och form slår idag hemmalaget till bra odds.

If Sundsvall - Växjö Lakers, 2:a, 2.15         5 Units
bortalag på menyn igen. oddset lockar på ett lah som i grund och botten är bättre än sundsvall. Sundsvall har också dålig form samt att växjö behöver ta poäng för att komma upp på kvalplats igen. den motivationen tror jag väger över för lakers sida.

Sävehof - IFK trelleborg, Hcp 0-8,5, 1.72    5 Units
Sävehof är det bästa laget i Sverige för tillfället. Hemma mot ett mediokert Trelleborg tror jag på utklassning. Fahlgren i Sävehof kommer leda laget till massor av mål.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards