Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Tobias Johansson - 7 februari 2009 13:14

Idag finns det väldigt många spelvärda objekt på marknaden. Svårt att säga vilka som är bäst. Men några troliga ska jag allt skriva:

Dagens speltips:

Everton - Bolton, 1:a, 1,75
Ett mycket bra odds på ett stabilt lag i Everton. Everton har gjort många bra matcher i slutet mot riktiga topplag. Man utd och Liverpool har fått känna på detta. Dem släpper sällan in mål samtidigt som målskyttet kommit igång med Tim Cahill i spets.

Blackburn - Aston villa, 2:a, 2,50
Aston Villa i superform mot ett lag som gått knagligt hela säsongen. Blackburn har visserligen fått tillbaka några viktiga spelare men mot Young, Heskey, Carew, Agbonlahor blir det för svårt även på hemmaplan. tvåan äär trolig och testas till ett högt odds.

Ac Milan - Reggina, Hcp 0-1, 1,83
"Gubbarna" i Milan ångar på i ligan på senaste tiden med många gjorda mål. Beckham har höjt laget ytterligare och dom hotar från många olika håll. Tror på många mål speciellt från Milan. Pato, Kaka, Ronaldinho, Beckham...bara det säger en del.

Borussia G´bach - Hoffenheim, 2:a, 2,10
Hoffenheim har överraskat hela säsongen och ligger nu i top i Budesliga. Visserligan har stjärnan och skyttekungen Ibesevic skadad men skall slå dit bottengänget G´bach ända. bra odds som vi testar.

Portsmouth - Liverpool, 2:a, 1,75
Ett Liverpool i from med några riktiga bra matcher i bagaget (2-0 mot chelsea). Gerrard skadad men Torres tillbaka i form ger bra utgångsläge. Hoppas att Belayoun får förtroende från start efter hans senaste insatser. Portsmouth är faktiskt inte alls bra för tillfället och får gå av plan idag utan poäng igen.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards